Om oss

Om oss


Vi är det mindre företaget med den stora servicen. Företaget är ett aktiebolag med flera stycken delägare som kommer från ett antal olika branscher så som avfall, bygg, transport, fastighet och flyg. Tillsammans sitter vi på en gedigen erfarenhet inom avfallsbranschen.

Att vi bestämde oss för att starta företaget 2016 berodde på flera anledningar. Vi såg ett behov där mindre och medelstora företag behövde en service där avfallshantering sker på ett seriöst och miljömedvetet sätt. Vår ambition och vilja att arbeta för miljön och en bättre avfallshantering överlag är ytterligare en anledning. Vi erbjuder även helhetslösningar för förvaltare, fastighetsbolag och byggföretag, vilket vi ansåg saknades tidigare.

Bland våra kunder finns även bostadsrättsföreningar, företag, privatpersoner, butiker och restauranger. Vi är den lite mindre firman med ett personligt tilltal där alla kunder är lika viktiga. Vi är seriösa och smidiga problemlösare som inte tar några genvägar mot ett bra resultat. 

Vi har alla tillstånd som krävs för att hantera allt avfall, även farligt, samt att vi har kunnat bygga vår egna mikroåtervinningscentral för att kunna erbjuda ännu mer för företagen.

Sortera och sortera rätt!
Vi är företaget som hjälper dig att sortera ditt avfall rätt